De keuze van de ziektekostenverzekering is pet?

De meeste eigenaren van gezelschapsdieren niet bewust van hun favoriete dier van de verzekering had 15 jaar.Echter, in de meeste programma ’s van de beschikbaarheid en de beperkingen van dit soort verzekering buiten het bereik van de meeste eigenaren van gezelschapsdieren.

Interessant is, de gezondheid van dieren van de in de afgelopen jaren is veranderd.Nu, de eigenaar van de dieren zijn betaalbare medische programma ’s , eerder weg, vanwege de kosten.Maar veel mensen maken zich zorgen over de gezondheid van dieren in de rode band onze verzekering meer mensen al elke dag tegenkomt.

Geneeskunde is een van de weinige dieren van de medische dienst, niet afhankelijk zijn van medische verzekering.Medische, tandheelkundige, procedures en drugs zijn in de ziekteverzekering, maar met hun veterinaire verantwoordelijk zijn.Of ten minste hun meester.

Gezondheid van dieren verzekering heeft zeer vergelijkbaar met die van de man.Dezelfde kosten aftrekbaar, het percentage van de dekking en de programma ’s in plaats van op basis van leeftijd, verschillende programma’ s, van de soorten, en je de gezondheid van het dier.

De meeste van de gezondheid van de dieren verzekeringpolis in het kader van de in de zes tot acht weken, maar als het beleid uiteindelijk hangt af van verschillende factoren, vooral door de medische verzekering.Een leeftijdsgrens, en sommige niet.

Net als mensen, een gezonde verzekering alleen zal je die pet op van hun programma ’s , als ze gezond is; de anderen alleen maar als ze er meer dan zes opeenvolgende maanden onder stabiele omstandigheden te aanvaarden.

Op dit moment, aftrekbaar in ongeveer 100 dollar huisdier ziektekostenverzekering.De kosten van de gezondheid van de mens als een beleid met de verzekering, helaas.Wat de soorten en categorieën die afhankelijk zijn van de eisen inzake dekking, maar alleen voor alles in beslag genomen.Sommige mensen kunnen alleen met inbegrip van ongevallen en ziekten.En huisdieren meer betekent dat meestal dat de bezuinigingen in de gezondheidszorg van de dieren.

Maar als je besluit om een gezonde verzekering is niet goed voor je, en je huisdier?- is er een andere optie, natuurlijk.

In de eerste plaats de dierenarts, en je over je situatie.Sommige dieren ziekenhuis om het pakket te leveren, geen verzekering, maar kan in meer algemene medische procedures voor de verlening van bepaalde soorten transacties (sterilisatie \/ sterilisatie tarief, vaccins, enz.), of pak je ouder.

Ten tweede, het verstrekken van diensten voor de gezondheid van de korting van programma ’s .Petassure is één van de betrokken ondernemingen, maar er zijn talloze winst niet mogelijk om dit nog een ander voordeel is als je bij.Of niet, deze dieren de winst kan de eigenaren van gezelschapsdieren van de medische kosten van buiten hun middelen een noodfonds voor het verlenen van financiële bijstand, als je wilt.

Kortom, het hangt af van je en je huisdieren (s) of de gezondheid van dieren, de juiste keuze is.Hoop dat door dit artikel en je keuze is een wijs man.

This entry was posted in Dierenverzekering and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *