Door de theratetart huisdier, verzekering

Het Verenigd Koninkrijk is een dier van het land.Het Verenigd Koninkrijk heeft de helft van de familie huisdier en 2005 een bezoek te brengen aan de helft van de dierenarts (Bron: Mintel).Zelfs kleine voorwaarden kan een paar honderd pond, en langdurige ziekte kan ontstaan in de veterinaire rekeningen duizenden ponden.En de stijging van de kosten tussen de 11 en 15% van de dierenarts, in de afgelopen jaren, is het duidelijk dat de gezondheid van de dieren is een dure zaak.Het gebruik van theratetart in vergelijking met de PET – korting beleid, vind je de ideale verzekering bont of veren, “vriend.

Een besluit om de prijs van pet van je verzekering de factoren;
De gemiddelde kosten van de veterinaire regio ’s in het Verenigd Koninkrijk is anders.Dus je zal je het adres van de premies van de gevolgen.Met de meeste dingen Londen en Zuidoost – Azi├ź is de duurste.
Een zeer oude en zeer jonge dieren gemakkelijker ziek of gewond.De meeste dieren, met inbegrip van de verzekering niet onder de leeftijd van 8 weken, hoewel veel (maar niet alle) het opleggen van een leeftijdsgrens, verschillende soorten.
De verzekering van grote dieren huisdieren meer kosten.De kosten van het paard dan honden, in vergelijking met de kosten van de kat, het konijn en de kosten dan cavia ’s .Als slangen en spinnen huisdier is een uitzondering.De meest gangbare beleid, met inbegrip van de pet niet.Maar er zijn ook een aantal gespecialiseerde leveranciers voor de PET – verzekering.
Niet goed, niet noodzakelijkerwijs leidt tot voordelen te kweken.De algemene volbloeden kwetsbaarder voor de behandeling van ziekten en duurder.Verwacht wordt dat dit zal worden weerspiegeld in de verzekeringen.

Het beleid van beperkte duur is om de kosten van pet van de verzekering van een belangrijke factor.Deze vastleggingen, betalingen, na een periode van letsel of ziekte van de dierenarts, Bill.Een beleid kan ook tot betaling van een bedrag van het plafond.Dit beleid heeft betrekking op de behandeling van het probleem van de kosten op korte termijn is ideaal.Maar als je een huisdier een langdurige behandeling nodig hebben, en dan een leven beleid meer geschikt.Deze zijn duur, maar de kosten van de behandeling voor de betaling, zolang het nodig is.

Blijkbaar geen manier om te bepalen welke voorwaarden naar de ontwikkeling van je huisdier.Maar sommige soorten en rassen kwetsbaarder dan andere chronische ziekte.In vergelijking met andere huisdieren polis, en investeringen in een studie met je dierenarts zelden beoordeling van de risico ’s van een ge├»nformeerde krijgen.

Je moet ook rekening worden gehouden met wat voor soort dier, wil je dekking.Bijvoorbeeld, de hond van de verzekering is door bijna alle belangrijke leveranciers.Maar als je op zoek bent naar exotische huisdieren van de verzekering voor een beperkte hoeveelheid.

De volgende kosten die door de overgrote meerderheid van de PET – beleid;
Uitgaven op veterinair gebied
De uitkeringen bij overlijden
Diefstal \/.
Reclame huisdier te verliezen en de beloning van de kosten en baten
De afschaffing van de vakantie
De kern van de kosten
Aansprakelijkheid van derden (als je huisdieren pijn)
Verlies van eigendom.

Bovendien, wat ook voor het beleid
De keuze van de therapie of (zoals acupunctuur of massage)
Het vervoer naar de dierenarts reiskosten
De eigenaren van gezelschapsdieren raadpleging van psychologen \/
PET – beleid in het algemeen niet inbegrepen;
De kosten van de behandeling van reeds bestaande toestand
Vaccinatie
Sterilisatie \/ castratie
Vlooien controle
In vergelijking met de pet de verzekering altijd zorgvuldig dat je begrijpt wat je is opgenomen in het beleid.

Vergelijkende tabel van de beste theratetart.com voorzien in de voor de markt.We bieden een reeks vergelijkende informatie zodat je de grootste Britse verzekeringsmaatschappij de hypotheekverzekering korting, plus een specifieke leverancier.Bovendien, kan je onze gedetailleerde huisdier verzekering leidt leren hoe minder je huisdier verzekeringen aanbieden.

Tot slot, maar niet minder belangrijk, om ervoor te zorgen dat je niet in de nieuwe tijd, weet je nog in de theratetart.com gebruik van gratis aan.Kun je een e – mail alert om u eraan te herinneren dat de datum van vernieuwing, dus heb je tijd met die pet polis, een andere grote transacties, lang geleden.

This entry was posted in Dierenverzekering and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *