De lokale zaken is je legaal?

Velen van ons kwam van een onderneming als gevolg van de comfort, waarmee we het.Dit is tot nu toe geld en van onze familie en de tijd van de meest eenvoudige manier.Geen andere diensten of werken voor ons werk en geld verdienen aan zaken te doen, net als thuis.

En een aantal ondernemingen, om de paar minuten heeft een probleem.Je dienst is legaal?Hoe bouw ik een legale zaak?Hoewel niet alle lokale ondernemingen moeten zich houden aan de regelgeving voor het bedrijfsleven van toepassing op andere mensen, zijn er enkele juridische stappen moeten nemen wat je thuis basis operationeel is (we gelukkig Internet) of wat het doet.Om te beginnen, hier is een lijst van juridische factoren rekening moet worden gehouden met elk bedrijf.

# 1, heb je je rijbewijs: het is een vuistregel, geen zaken is de wet zonder vergunning.Deze vergunning is afgegeven door uw regering.Als je wilt voorgelegd aan de juridische documenten, zoals in de vorm van belasting van de inkomsten van het verslag u, niet in zonder vergunning.Voor het verkrijgen van een kunt u contact opnemen met uw regering het online – aanvraagformulier een.

Tip: (www.sba. De regering) ten behoeve van je alle informatie die je nodig hebt, en het verkrijgen van een vergunning.Dus alle informatie die je nodig hebt en een vergunning aanvragen.

# 2: hoewel het fiscaal registratienummer van elke baas gaf je een pin nummer of nummer van de sociale zekerheid van alle fiscale kopen voor je. Waarom niet?Het is ook bekend als een identificatienummer voor de werkgever, de belastingaangifte.De id van de interne inkomsten of een dienst die ook de belastingdienst.De belastingdienst is gericht op de volgen de enige fiscale schulden te betalen.

Tip: voor het verkrijgen van de id of ein www.irs.gov kan helpen.Naast het verstrekken van tariefpost, ze hebben ook andere ontvangsten onderzoek van relevante informatie.

# 3 de keuze van een geschikte operationele structuur: de structuur van de bedrijven als je klaar bent met je, en je juridisch adviseur bevestigd.Als je het runnen van een bedrijf voor eenmanszaken; dan kan je beginnen een bedrijf Co., Ltd. De fiscale voordelen de verantwoordelijkheid op zich te nemen.De vorming van een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, het minimum aan je werk is een van de grootste voordelen van de bescherming van de wet.

Tip: alle relevante, in irs.gov LLC. Ze geven informatie over de bepalingen van het dossier, enz.

Maar dat is een van de drie belangrijke juridische procedures, de oprichting van een familiebedrijf, ook andere bepalingen, zoals de keuze van de juiste naam van de onderneming, de registratie van een geschikte zaken. Maar als je denkt dat je drie stappen voor een correcte uitvoering van het water in, en de rest is gewoon in het riool.Deze hebben bijgedragen tot de vaststelling van een onderneming als de belangrijkste factor van de echte.

This entry was posted in Juridisch and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *