Genieten van een lijfrente levenslang gegarandeerd rendement

Het werk was, je had een moeilijke tijd, wil je je niet herinneren.Heb je de spanningen en de druk, de dag dat je niet vergeten hoe je met die vervelende dag.Dus, je wilde altijd een pensioen genieten.Dus, je moet gemakkelijk te beheren, je hele leven kan voldoen aan de eisen van de inkomsten van je plan.Dus, onmiddellijk pensioen optie kan je partner voor het leven.Weet je nog, je moet genieten van de laatste dagen van je leven en je werk tijden.Dus, de lijfrente beleid de juiste keuze kan je leven veranderen.
De onmiddellijke uitkering het grootste voordeel is dat je dan je kan profiteren van de bescherming van de activa en van M ’n leven.Als je van plan bent en niet op de leeftijd van 65 jaar 55 jaar met pensioen gaan, je moet het opstellen van plannen voor het beheer van ten minste twintig tot dertig jaar van je bezittingen.Maar je kan verlichten, onmiddellijke uitkering van de moeilijkheden, die de stabiliteit van de geschenken voor je.Uit deze pensioenregeling betaalde rente niet te wagen, je verliest je betaling.
Nu, wil je blijven ontvangen een vast inkomen in de betaling van een bedrag van transacties aan de verzekeringsmaatschappij in de onmiddellijke uitkering vormen van leven.Maar je moet nog een paar dingen.Ten eerste, je krijgt de inkomsten zullen worden, hangt volledig af van je leeftijd.Dit is de levensverwachting te worden vastgesteld.Nu, als je het ontvangen voor een bedrag van, je een andere besparingen, die het hele contract, kan je pensioen en vorm als eigen pensioen.
Alle vorderingen op pensioen moet weten, als hij wil dat zijn verzoek zal worden uitgesteld tot z ’n een lid van zijn gezin of in de buurt van de mensen, die hij nodig heeft voor de oprichting van een staat, de duur van het programma.Als het niet in de eerste fase van de indiener van het verzoek dat de betalingen zullen worden overgeplaatst, voor de verzekering.Als je dat zou zijn voor onmiddellijke uitkering, moet u weten dat de verschillende de keuze van de wijze van betaling:
Een bepaalde tijd door de verzoeker kan kiezen.Dus, hij kiest zijn eigen hoop tijd.
De vaststelling van het bedrag van de inkomsten kunnen naar keuze van de aanvrager.
De keuze van de onmiddellijke uitkering kan de aanvrager de tijd van je leven.
Het bedrag van de betaling kan kiezen, die aan niemand van de begunstigden, de voorwaarden voor z ’n dood.
Uitgestelde rente is een andere optie voldoet aan alle eisen en om met pensioen te gaan.De selectie van de investeringen hebben een gegarandeerd rendement, kan als een perfect het pensioen.De raming van een uitgestelde rente voor de berekening van de pensioenen, kun je rekenmachine te helpen.Als je wilt, mag je ook online – hulp van deskundigen en de pensioenen.Om meer te weten te komen over de uitgestelde rente, op de website.

This entry was posted in Lijfrenteverzekering and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *