Omdat de hervorming van de gezondheidszorg in de familie gezondheid verzekerd.

De hervorming van de gezondheidszorg is de invoering van veel van de veranderingen langzaam, de familie gezondheid ing verzekeringen.President Obama heeft de hervorming van de gezondheidszorg in maart wet is wet.Deze actie bestaat uit twee, de bescherming van de patiënt en betaalbare zorg (PPACA) en van de gezondheidszorg en het onderwijs en coördinatie van de capaciteit van 2010.Deze zijn veel verzekeringsmaatschappijen van de wijzigingen, met inbegrip van ing van de familie voor de ziektekostenverzekering.De meeste wijzigingen van invloed zijn op de individuele beleid, geen zorgverzekering, dus zullen ze in de familie van verzekering beleid de grootste verandering van personen, en voor de ziektekostenverzekering.Het Ministerie van volksgezondheid en sociale diensten (heeft), de aanpassing van de verzekering zal veranderen.

De eerste wijziging is de verzekering van de volksgezondheid verslag medische verlies cijfers.Dit speciale verzoek is niet van invloed op de gezondheid van de leden van de familie de verzekering, maar draagt ook bij tot de transparantie van de industrie, leden.Een andere wijziging geldig is, na de inwerkingtreding van de verzekering moet worden aangetoond dat de in het programma is de stijging van de premies.Dit betekent dat, als je het wil de familie gezondheid ing ing verhoging van de premies voor de verzekering, zij worden gedrukt en op de openbare website te verhogen en de openbaarmaking aan het publiek is toegenomen.Nogmaals, deze taak is de doelstelling van de ziektekostenverzekering voor de industrie verantwoordingsplicht en transparantie, die bij de familie veilig aetna ziektekostenverzekering leden.

De volgende veranderingen hebben plaatsgevonden, heeft reeds de verzekering van grote risico ’s bibliotheek in elk land.De verzekering van grote risico ’s bibliotheek werken van de familie gezondheid autoverzekering is geen optie.Zowel de federale regering of de regeringen van de lidstaten kan de controle van en het toezicht op de projecten van deze hoge risico ’s zwembad.In Georgië, de National Insurance Commissioner te kiezen om de federale regering ingestelde procedures.De verzekering van grote risico ’s bibliotheek is opgericht met het oog op de gezondheid van personen die werd herhaaldelijk de verzekering voor ing ing ontkennen, of familie van de ziektekostenverzekering in een andere onderneming, of van personen of huishoudens als gevolg van de ziektekostenverzekering, de reeds bestaande medische aandoening of een risico voor de gezondheid.Als je geen verzekering van meer dan zes maanden, als gevolg van de medische toestand, je zou kunnen overwegen een hoog risico voor de gezondheid van het zwembad.

De Verenigde Staten hebben in juli, het opzetten van een website, alle burgers van de Verenigde Staten kunnen op een betaalbare gezondheidszorg van de programma ’s van de winkel, met inbegrip van de familie gezondheid van ing verzekeringen.Dit portaal is geregeld de resultaten niet elke keer dezelfde naam, die uiteindelijk voor de alfabet voor bedrijven, zoals de familie van de ziektekostenverzekering.Dus, de resultaten van het onderzoek in willekeurige volgorde zal elke en ing familie ziektekostenverzekering kunnen op de eerste bladzijde van of de laatste pagina.Dit maakt alle andere ondernemingen eerlijke.

Een andere verandering nodig is in september 2010, maar veel bedrijven, met inbegrip van ing van de ziektekostenverzekering voor de familie, is begonnen om de kinderen te blijven ontvangen, dekking en voordelen tot 26 jaar oud.Dit is de familie van de ziekteverzekering een grote verbetering.

Als je je zorgen maakt om al deze veranderingen zullen leiden tot de familie van je verzekering: verhoging van de premie, bel de verzekering van je account service vertegenwoordiger of agent vroeg.Een verhoging van het percentage van 30 dagen van tevoren moet worden, in de meeste gevallen.

Dit bericht is geplaatst in Zorgverzekering met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.