Dat is de verzekering van de Noord –

De bescherming van het welzijn van de werknemers van het Ministerie van arbeid (ebsa) voor het beheer van de verschillende ter dekking van de ziektekostenverzekering van de wetgeving is een van de grote thema ‘s, zoals je je van plan te doen op het recht op informatie, hoe kan je bron van informatie, in de programma’ s Voor hoe je op verzoek van de ziektekostenverzekering.Om meer te weten te komen over de www.dol.gov\/ebsa netwerk is in Noord –

Hier zijn tien tips voor je te helpen om je ebsa de verstrekkingen van de gezondheidszorg voor je werk.

1) de keuze van de gezondheid is het belangrijk je verzekering kan vele vormen aannemen, dus neem de tijd om over je opties is belangrijk.Onderzoek op het gebied van de ziektekostenverzekering te vergelijken, de keuze van een van de meest geschikte van je verzekering nodig.
2) de herziening van de voordelen, wanneer de vergelijking voor de ziekteverzekering, is meer dan alleen maar de kosten en de voordelen van onderzoek voor elk programma.De vraag is: hoeveel aftrekbare?Het programma omvat preventieve gezondheidszorg?Tanden?Visie?Deze kwestie zal je helpen om je in de zakken van de kosten van gezondheidszorg in de programma ‘s.
3) de kwaliteit van de gezondheidszorg te vinden – niet alle dezelfde zijn.Sommige artsen en ziekenhuizen van de kwaliteit van de gezondheidszorg beter dan de anderen.Het Ministerie van volksgezondheid en sociale diensten voor een publicatie, kies je voor gezondheidszorg van hoge kwaliteit in vergelijking met de richtlijn, de kwaliteit van de gezondheidszorg.
4) de samenvatting van de beschrijving van de programma ’s van je plan (EPD) biedt een schat aan informatie, je verzekering het beheer van de programma’ s mensen kan je een kopie van je EPD ‘s.Dit dossier zal je vertellen dat je de belangen van de werknemers en de legitieme belangen van inkomenszekerheid (erisa).
5) ten behoeve van de beoordeling van je voor je familie, de verandering in de situatie van de gezinnen, de veranderingen in je altijd na, controleer je verzekering, zoals echtscheiding, overlijden, geboorte, huwelijk.Dit alles kan veranderen van je verzekering nodig.Je familie kan toegang tot de gezondheidszorg, de ziekteverzekering en het vrije verkeer van verantwoording (positieve hipaa).
6) verandering van baan en andere gebeurtenissen van invloed zal zijn op je gezondheid, hier is de Cobra (uniforme algemene budgettaire coördinatie in de rekeningen).Cobra kan in je ontslagen, de verlenging van je verzekering, verandering van baan of met andere in aanmerking komende gebeurtenissen.
7) hippa kan ook als je je baan te helpen, vooral als u een medische aandoening.
8) voor de uittreding van uittreding van belangrijke redenen, maar weet wat goed is voor je gezondheid verzekering te zorgen voor je familie in je pensioen een van de beste.Je moet leren je met pensioen kan op alle je verzekering en de regering van de medische programma ‘s.
9) als je weet hoe de medische verzekering afgewezen beroep.
10) – maatregelen kunnen worden genomen ter verbetering van de kwaliteit van de medische zorg en de verzekering van je ontvangen.

Dit bericht is geplaatst in Zorgverzekering met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.