Privacybeleid

Over deze mededeling

We zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy en verdien uw vertrouwen elke dag. Deze mededeling beschrijft de persoonlijke informatie die we over u verzamelen en hoe we het gebruiken en beschermen. Het geldt voor onze huidige en voormalige klanten en vervangt eerdere versies die we u kunnen hebben gegeven.
Welke informatie verzamelt u over mij?

We beschouwen de informatie die u ons geeft om uw verzekeringspolis aan te geven en te verzekeren als “Niet-openbare persoonlijke informatie” als het u identificeert en niet voor het publiek beschikbaar is.
Met wie delen we uw informatie?

We zullen alleen informatie over u delen zoals wettelijk toegestaan. Wij delen uw niet-publieke persoonlijke informatie met andere bedrijven niet mee.
Disclosures omvatten diegene die volgens ons nodig zijn om verzekeringsvorderingen en klantenservice te verstrekken, fraude te voorkomen, onderzoek te verrichten of te voldoen aan de wetgeving. Ontvangers omvatten, onze familie van verzekeringsmaatschappijen, hun claims vertegenwoordigers, dienstverleners, consumentenrapportage agentschappen, wetshandhaving, rechtbanken en overheidsinstanties. Deze partijen kunnen de informatie doorgeven aan anderen zoals wettelijk toegestaan. Bijvoorbeeld, consumentenrapportagebureaus kunnen transactiegegevens ontvangen van ons ontvangen aan andere verzekeringsmaatschappijen waarmee u zaken doet.
Waar wettelijk toegestaan, kunnen wij ook applicatie- of transactie-informatie aan dienstverleners bekendmaken die ons helpen onze producten te markten.
Bescherm je mijn informatie?

Wij beperken de toegang tot uw niet-publieke persoonlijke informatie aan onze medewerkers en anderen die we het gevoel hebben om het te gebruiken voor onze producten en diensten. Hun gebruik van de informatie is beperkt door de wet, onze gedragscode en, indien van toepassing, schriftelijke afspraken. Wij handhaven ook fysieke, elektronische en procedurele waarborgen om uw informatie te beschermen.
Waarom verzamelt u mijn e-mailadres?

Wij verzamelen uw e-mailadres zodat we u e-mails kunnen sturen over uw transacties met ons, en andere nuttige informatie.
Om ervoor te zorgen dat u onze e-mails krijgt, kunnen onze serviceprovider of wij bevestigingen ontvangen wanneer u ze openstelt of door de e-mailverbindingen klikt. Deze bevestigingen kunnen ook laten zien of uw e-mail systeem grafieken ondersteunt, zodat we onze berichten aan u kunnen aanpassen. Wij delen uw e-mailadres niet met andere bedrijven voor hun marketingdoeleinden.
Is er aanvullende informatie voor bezoekers van de website?

Wanneer u onze site bezoekt, gebruiken we informatie die we verzamelen om diensten aan u te leveren. We gebruiken website informatie om te begrijpen wat u wilt, zodat we uw online ervaring kunnen verbeteren.

Bookmark the permalink.